2 Haziran 2010 Çarşamba

Doğal Güneş Kremi

Merhaba,

Kapbula Mağazalarında yeni bir ürün satışa çıkardık. Malum havalar ısındı, her ne kadar bugün İstanbul'da ara ara yağmur çiseler gibi olsa da çok kısa süre içinde kavurucu güneşe maruz kalmaya başlayacağız. Hem kendimiz için hem de bonbon şekeri çocuklar için müthiş bir ürün. Daha doğrusu birkaç ürün. En önemli özellikleri BPA, Phthalate, Paraben, SLS, Gluten (ilginç) 1-4 Dioxane içermeyen başarılı bir ürün. Iki ölçüde var. 100ml ya da 58ml bir de en pratik olanı (hemen çantamda taşımaya başladığımı belirtmeliyim) stick şeklinde olanı. Hop burnuna, yanaklarına kısa saçlı erkek anneleri için kulakların kurtarıcısı stick pıt pıt sürülebiliyor. Aslında firmanın Türkiye'ye getiremediği bir ürünleri daha var. Anne öpücüğü diye çevirmişler ama Sağlık Bakanlığı ya da Tarım Bakanlığı izin vermemiş. Çünkü üzerinde yara iyileştirmeye yarar yazıyor. Yani kendisini ilaç statüsüne sokuyorlar. Halbuki ilaç değil ama işte bazı kelimelar Bakanlıklar tarafından kabul edilmeyebiliyor. Bizim yılan hikayesine dönen biberon emzikleri gibi. Yalnız ithalatçı firmadan bir numune alma şansım oldu. Ne yalan söyleyeyim Ali Bey'in sırtındaki kaşınan ve kabuk olmuş yaraları iki günde iyileştirdi. Bir gün size ithalat maceramı da anlatayım.

Sevgiyle kalın,

3 yorum:

  1. Aslında burada ürünün ismini, linkini felan verseniz daha iyi olmaz mı? İthalat maceranızı bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  2. Memnuniyetle aslında www.kapbula.com.tr adresine tez zamanda konacak ürünler. Trukid markasıdoğal bir ürün. İçerik itibariyle derecelendirmesinde stick olanı daha iyi. Ama mecbur vücuda süreceğiz birşey o zaman güneş kremi kullanılacak benim şimdilik bulabildiğim en az kimyasallısı bu ürün. Bu arada siteye ürün konmamışsa bile info@kapbula.com.tr adresine bilgi için e-mail atabilirsiniz. Hatta sipariş verebilirsiniz. Ithalat maceramı da pek yakında yazacağım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. trukid zaten eczanelerde satılıyor, ama stick'ini zor buluyorduk. ben saç kremini kullanıyorum, on numara gerçekten. el ve yüz sabununu kullandım, fazla yoğun, çocuk kendisi iyi durulayamıyor diye onun yerine kapbula'dan aldığım earth mama angel baby'i kullanıyorum. dettol diye bir yara spreyine izin vermiş sağlık bakanlığı, bangır bangır reklamı yapılıyor, onlar ilaç olarak mı ruhsat aldılar acep?

    YanıtlaSil